Saturday, March 28, 2009

Det funkade rätt bra...

...på Cheers & Beers. Personalen skötte sig exemplariskt, så där finns inget att klaga på. Jättebra. Det var kanske bara publiken som störde. Och då menar jag såklart inte hela publiken, för i sådana här fall handlar det alltid om några enstaka individer. Det är dessutom synd om den resterande publiken.

Första akten blev lite rörig och komikerna hade det tufft. Jag gjorde en jättemiss och presenterade fel (?!) komiker. Stackars Kadir "blev uppkallad" alldeles för tidigt och bonuskomiker Mats Andersson fick istället avsluta före paus, eftersom han hade bråttom hem. Han satte dock en häcklare på plats på ett jättesnyggt sätt!

Efter paus: Lasse Karlsson. Varje gång jag ser honom, tänker jag att han faktiskt är en av Sveriges absolut bästa komiker. Ingen levererar som han. Fy fan, vad rolig han är!

Min egen insats då? Jo, jag tror att det, efter omständigheterna räknas som godkänt. Jag skriver "efter omständigheterna", eftersom det har hänt lite grejer runt den här klubben, som gör att det kanske inte känns riktigt lika roligt. Det är sällan jag går till ett jobb och det känns lite olustigt, men så var det faktiskt i torsdags. Men det funkade, trots allt, okej för egen del. Och jag är jätteglad att Lasse hade möjlighet att ställa upp istället för Yvonne.

Dessutom var det jättetrevligt att sitta och gagga tillsammans med både Lasse och Kadir en bra stund efteråt. Kändes skönt att få varva ner tillsammans med folk man gillar.

Lyssnar på melodikrysset samtidigt som jag skriver det här. Usch, vad tråkigt det är med barbershop!!!

2 comments:

P-O said...

natttuppen på vågrät 12.

Rulle said...

Lasse är hårresande bra