Friday, February 29, 2008

Återigen en kanonkväll på Attacca!

Det var lyckat igår med Mats Andersson, Martin Gustafsson, Niclas Perslow, Björn Johansson, Anders Kettunen, Annika Lindhe och Eric Andersson. Jag tror publiken var aningen mer svårflirtad till en början än de tidigare gångerna, men efter en stund hade det släppt.

Mats är bra att lägga först i en setlista. Det är tufft att starta, men han gör det alltid bra. Det finns ju ändå en anledning till att han oftast ligger där. Lugn och stabil. Sedan kanske jag inte hade värmt upp publiken riktigt ordentligt...

Martin Gustafsson körde kanske aningen för råa grejer för just den publiken, men fick ändå in en del träffar.

Niclas Perslow blev väl lite av en publikfavorit. Den där 14-åriga charmen kan man ju bara bli förbannad på ;-)

Björn Johansson gjorde ett avsevärt bättre gig än förra. Igår kväll gick det jättebra för honom och publiken älskade honom.

Anders Kettunen var utanför sitt Göteborg och fick till ett stabilt gig. Jag har alltid gillat hans lugna, sansade stil som nästan är på gränsen till uttråkad. Men skön!(Faktum finns inte i Varberg, förresten... glömde säga det efteråt...)

Annika Lindhe - hennes ord är nästintill poetiska och teatraliska. Snyggt!

Eric Andersson avslutade mycket bra. Även om jag gissar på att starten: Jag är både smålänning och ekonom" har funnits med länge är den perfekt och speglar Erics personlighet. Som publik får man snabbt ett grepp om vem man har att göra med.

Alla var nöjda och glada när de åkte hem, både komiker och publik. Själv var jag mest nöjd med min egen sång. Att det gick så bra och att jag mindes hela texten (första gången...)

3 comments:

Björn said...

Tack kära Erika för att jag fick komma till din trevliga kväll!

Härlig konferencier, härligt ställe, härlig publik!

Fantastiskt med alla trevliga Varbergsdamer som kom fram efteråt och ville prata och berömma!

Hoppas att det var för att de gillade showen och inte för att de behöver en polack till att bygga om köket. ;)

Erika said...

TAck själv, Björn för ett jättebra framträdande. Jag lämnade för övrigt ditt mobilnummer till några byggjobbare som verkade vara ute efter lite semester. Det var väl okej?

Björn said...

Hahaha, ja det var helt okej ;)